Jdi na obsah Jdi na menu
 


Vilšany 2009Jar Ukrajina - odovzdávanie pomoci detskému ústavu

7. 3. 2010

Tohoto výjezdu se účastnili: Goshé, Zajo, Alki, Oušn, Františk, Juřa, Toncek, Alex, Bidlák, Mulén

 Odovzdávania pomoci Dětem z Vilšan v termíne:4.3. - 8.3.2009 
ObrazekTomuto výjezdu předcházel první oficiální Ples PHB, na kterém se podařilo vybrat zhruba
20 000 Kč na pomoc dětskému ústavu ve Vilšanech. Další částkou přispěli hlavní sponzoři a ta činila asi 100 000 Kč. Část z těchto prostředků byla využita k nákupu asi 200 kusů povlečení. Zbytek peněz bylo odvezeno do Vilšan, kde za ně bylo podle pokynů personálu ústavu nakoupeno další potřebné zboží.
 

 

 

 

 

 Obrazek

4. března 2009 se vypravily na Ukrajinu čtyři plně naložená auta. Náklad tvořilo hlavně nezbytné oblečení, boty, zmíněné povlečení a samozřejmě hračky. Problémy s takovým množstvím zboží nastaly už na ukrajinských hranicích, kde celníci odmítli odbavení a všechny auta musely absolvovat dlouhou cestu na další hraniční přechod. To způsobilo šestihodinové zpoždění.

 

 

ObrazekPo příjezdu k ústavu ve Vilšanech výpravu vítá zástupkyně direktora a samozřejmě děti. Ihned následuje vyskládání přivezených věcí do skladu a rozdávání cukroví dětem.

 

 

 

 

 

Obrazek

Následující den, po výběru peněz, probíhá nákup potřebných věcí podle seznamu z ústavu. Jedná se o 600 kg potravin, plenky, prací prášky a další drogistické zboží

 

Poďakovanie ústavu za dodanú pomoc.

 

Náhledy fotografií ze složky Vilšany odovzdávanie pomoci - Jar 2009

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář